Vakgarage Stoomberg

Specialist in Ford

Werkplaats

Onderhoud

Wij hanteren het onderhoudsschema van de auto en geven u indien gewenst vooraf een prijsopgave. Mocht er meer onkosten bijkomen tijdens het uitvoeren van het onderhoud, dan nemen wij vooraf contact met u op en overleggen wat u uitgevoerd wilt hebben en wat de kosten hiervan zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

APK

Uw auto moet, afhankelijk van de leeftijd, APK gekeurd worden. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Voor slechts € 29,95!

Vervangend vervoer

Indien u uw auto brengt voor onderhoud dan kunt u gebruik van vervangend vervoer, vanaf € 20,- per dag. U krijgt de auto met een volle tank mee en deze levert u met een volle tank weer in. Wel zo makkelijk!
Moet u in de buurt zijn en heeft u geen auto nodig, dan kunt u gebruik maken van een van onze leenfietsen. Deze zijn uiteraard gratis te gebruiken.

AA team, pechhulp service

Wij zijn aangesloten bij het AA team. Dit houdt in dat als u een reguliere onderhoudsbeurt heeft laten uitvoeren aan uw auto u een jaar lang verzekerd bent van pechhulp service voor uw auto. U krijgt een uitdraai mee met o.a. daarop de telefoonnummers die u kunt bellen mocht u pech onderweg hebben. U wordt dan z.s.m. geholpen en indien nodig wordt uw auto naar ons getransporteerd zodat wij de auto kunnen repareren.

Auto weer netjes

Na de onderhoudsbeurt wassen wij de auto netjes voor u, gewoon als service.

Schade?

Schade gereden? Altijd vervelend maar wij kunnen het voor u oplossen. U kunt bij ons terecht en wij zorgen dat uw auto weer netjes gemaakt wordt. Wij zijn o.a. aangesloten bij schadegarant.

Airco

De airco koelt niet (meer goed), of heeft een naar luchtje? Wij kunnen uw airco op en top verzorgen. Of het nou om een lekkage gaat, kapotte aircopomp, opnieuw afvullen, bijvullen of reinigen.

Afspraak maken

Maak eenvoudig een werkplaats afspraak via ons online formulier.